Pank (ne)kultura

Look vegetarians, my food is taking shit on your food!

hcpunkerka | 17 Decembar, 2011 11:56

Naši seljaci ih smatraju uštogoljenim i razmaženim što i na neki način jesu. A i naši seljaci! Pojeli bi i jedni druge da im to vera dozvoljava! Nema slave bez mesa i nema kuće bez svinje. Svinju smo najviše jeli pod Turcima jer su nam kučke uzimale svu ostalu živinu. Nemoral. Mislim da se svinja usadila u Srpsku DNK. Kažu da je svinjski organizam najsličniji čovekovom. To malo vuče na kanibalizam. I ko kaže da je meso zdravo!? Ako je svinja slična čoveku - pa i čovek nije zdrav. Sa druge strane- da li ste ikada videli bolesnu biljku ( ne skapalu nego bolesnu). Naravno da niste! Zamislite samo šta stavljaju u paštete, salame, viršle, kobaje, pljeske! Verovatno se vi sad pitate: ako smo nastali od majmuna zašto onda ne jedemo smo banane? Odgovoriću vam: zato što je Darvinova žena (ni gugle ne zna kako se zvala) rađala decu svaki dan a svaki drugi mu je umiralo po neko dete- Darvin je bio van sebe- edukacija, vaspitanje, ekskurzije, igračke. Da su tad postojali kondomi mi bih smo verovatno nastali od svinje. Darvin je bio faca jer je razmišljao drugačije tj. svojm glavom, prkosio pravilima (da je Bog stvori čoveka) i jebao ko lud!

Verovatno se pitate kakve sve to veze ima sa pankom. Roten je vegearijanac od meningitisa. Strejt edžeri smo vegetarijanci. A tu je i grupa Los Vestidos sa pesmom Animal Liberation. Ima dosta konekcije. Ja sam vegetarijanKA zato što mislim da je kul.

Znam da mnogo serem, znam da to mislite. Evo vam slike koja prkazuje ono što naslov govori.

Znam, odvratno je, zar ne? Znam, odvratno je ali tu je čisto da vam ostavi utisak.

Kurve

hcpunkerka | 16 Decembar, 2011 23:38

Kurvice zato što privlači čitaoce. Današnja omladina jedino što pričita jeste uputstvo za detrdžent dok sere u veceu, doduše, dobro je i to znati. No, danas ćemo zapravo i obrađivati ovu temu jer je ležajlka na mojoj duši već počela da se cepa od količine stvari koje se nalaze na njoj. Kurva bi ustvari trebalo da bude  žena koja naplaćuje jebanje s nekim, bilo kim. Ta reč je bila ružna od kako je nastala pa sve do hipika. Sada je taj posao poželjan. Nekada se gubio obraz dobijajući pare a sada nema šta da se gubi. OBRAZ, POŠTENJE, MORAL- šta je to? Ljudske žene su jedine koje imaju orgazam u čitavom biotopu, osećaju isto zadovoljstvo kao i muškarci, po čemu su onda drugačije?!

Postoje i one žene koje su kurve zato što to moraju da budu. One su pravi heroji! One su svetice a ne ona lezbejka što je rodila sina nevina još ga nazvala "Spasitelj". Zamislite samo da ste majka i da vas neko kindapuje i da vam preti da će da ubije vaše dete ako se ne jebete i donesete mu svu lovu. To su mučenice a ne one što su celog života nisu jele meso! 

Postoje i one kurve koje se ne naplaćuju. To su one što ih vidiš po sred zime, suknja po sred pičke, majca po sred sise. Ja to nazivam očajnim. Zar ti misliš da si tolko ružna da moraš da sakriješ svoje lice šminkom i otkriješ svoje telo da bih te neko pogledao!? E pa gledaju te i krste se. Takve ni klošar ne bih jebo! I ti sad tražiš neko poštovanje?! Oćeš da budeš dama? Ne mogu da te poštuju drugi ako sama ne poštuješ sebe. Zašto si ih bože oduzeo mozak? Šta su ti one skrivile?

Postoje i džanki kurve ali za njih su krivi roditelji i obrazovanje. Džaba nas vi edukujete o drozi kad to radite na način da poželimo da je isprobamo. A šta i da si džanki kurva- sve je to seks, droga i rokenrol.

Posoje i one bezobrazne kurve i ninfomanke ali njih je malo. To je onaj glavni oblik kurvi. Ali uglavnom su kurve besplatne i viđaju se na Pink TV-u kod nas. U Americ ih možete sresti u Seksu i Gradu ali i po obalama, ćoškovima, njivama, rekama, jezerima, u vaduhu i tako dalje.

Najbitnije za kraj a to su: MUŠKE KURVE. Kakav oni status zaslužuju u društvu?! Čovek koji se najebe toliko žena svakako da zaslužuje poštovanje. Kako da ne! Pa još mu i plaćaju! Eh moja ravnopravnosti- ubij se! Pitam se pitam, zašto ne postoji muška imenica za kurve? Šta? Muškarci ne mogu da izgube obraz? Po čemu su oni to bolji od nas?

Slušaj ti drtino radoznala i perverzna- žene zalusžuju pošovanje ma kakve one bile - mnogo je razloga za to.

A sada nešto potpuno drugačije (nije Monty Pyton)...

hcpunkerka | 15 Decembar, 2011 15:41

 Bio jednom jedan Glavni Lik Ove Priče (GLOP) koji nije mogao da smisli šta da radi u ovoj bajci te je otišao da se drogira. Iskočio mi je iz ekrana, prošao kroz gajbu, preskočio kapiju jer ga je mrzelo da otvara i otišao u beli svet. Bošto je beli svet bio i suviše beo, otišao je do  buvljaka i kupio ružičaste naočare. Pošto je svet bio beli znao je da na svakom ćošku može da nađe belog to jest kokaina. Glop je obišao svaki ćošak u belom svetu ali nije mogao da nađe kokaina, sve je bilo rasprodato barbikama iz sveta plastike. Pošto je baš odlučio da se drogira, otišao je u plasični svet da bih otkupio nešto kokaina ali barbike su sve već ušmrkale. U plastičnom svetu je otkrio  (Dalje)

Čujte i počujte! Smoreni i smorene!

hcpunkerka | 13 Decembar, 2011 23:26

SMOR! Još jedna ružna reč. Kurac, pička, govno, sisa, sve je to normalno i podnošljivo prema smoru koji ubija.... Ove konverzacije današnje omladine tipa:

"kec: e ćao... šta radiš?

dvojka: evo ništa. smor.

kec: šta ima novo?

dvojka: ništa. smor...." itd.

Katasrofa! Smaraš se i ne pokušavaš da uradiš ništa povodom toga?! Da li ti uopšte znaš šta znači biti smoren? Toliki svet, toliko stvari za otrkivanje a ti visiš na jebenom fejsbuku u nadi da će neko krenuti da te muva... Pitaće te starost gde ti bila maladost, keve mi. Baš je tužno to što ne pokušavaš da uradiš išta a godine ti prolaze. Jedini uspeh koji si postigao u životu jeste što si izbrisao nekog iz prijatelja. Taaaaako nisko. Ti si mali čovek. Uradi nešto! Vidiš tu čašu pored tastature sa leve strane, zalepi je za zid! Vidi šta će da se desi. Zašto da budeš zombi kada je čika Sava Savanović pokrenuo trend? Iza tih ulaznih vrata ,od kojih duva promaja, krije se hiljadu nepravdi koje treba da ispraviš, milion mesta koje treba da posetiš, zilion ljudi koje treba da upoznaš. NE DOPUSTI DA DRUGI ŽIVE UMESTO TEBE! Uživaj, možda već sutra umreš, nikad se ne zna! Ako ne želiš da živiš život, idi ubij se, barem će nekom da posluže tvoji organi, nekom ko želi da živi.

Evo šta vam čika Sabljar kaže:

Totalno pogrešna stvar-tri slova- EMO

hcpunkerka | 11 Decembar, 2011 20:38

Emotional hardcore - zašto bože, zašto!? Čime smo to zaslužili!? Totalni promašaj poente. Ubijanje u pojam. Dragi moj mali emosu, upravu si što kažeš da te niko ne voli, el znaš zašto? ZATO ŠTO SI JEBENI EMOS, pizda ti materina! Bolje da ti je keva jela eksere dok je bila trudna s tobom, bio bih više kul. Ja kapiram da si ti ninhilista koji sam sebi prestavlja pretnju, da si dete u godinama u kojim te drmaju hormoni ali jebote, urazumi se! Nisi jedini koji je ružan,glup i debeo-nisi jedini koji ima roditelje. Emo svakom normalnom čoveku predstavlja debilizam i preterivanje. Pa daj brate, ako hoćeš da se ubiješ, UBIJ SE! Nemoj da kukaš kako ćeš da se ubiješ! Poštedi ovaj svet još jednog razmaženog debila, molim te. Najgori su oni što postaju emosi zbog stila. DIZASTR! Znate šta je fora- to što se niko nije ubio zbog tog pravca. Pozer -emos. Prevrnu mi se creva čim pomislim na njih. BLJAK! Evo šta Mortal Kombat ima da im kaže:

"U mračnoj sobi sediš sam, plačeš, tuguješ
Ne treba te biti blam da se ubiješ!
Oduvek si depresivan, mozak ti je ispran,
I mentalno bolestan, nisi normalan!

Šminkaš se i farbaš kosu k’o neka kurava,
Dobićeš od nas po nosu, boleće te glava!
Nerviraš ljude mnoge, kakva je to fora?
Da polomi ti obe noge brzo neko mora!

Konačno muda skupi, sreži sebi vene!
Prekini svoj život glupi i usreći mene!
Premišljaš se svaki čas da skočiš pod bas:
Dajemo ti glas, razveseli nas!"

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb