Pank (ne)kultura

Čujte i počujte! Smoreni i smorene!

hcpunkerka | 13 Decembar, 2011 23:26

SMOR! Još jedna ružna reč. Kurac, pička, govno, sisa, sve je to normalno i podnošljivo prema smoru koji ubija.... Ove konverzacije današnje omladine tipa:

"kec: e ćao... šta radiš?

dvojka: evo ništa. smor.

kec: šta ima novo?

dvojka: ništa. smor...." itd.

Katasrofa! Smaraš se i ne pokušavaš da uradiš ništa povodom toga?! Da li ti uopšte znaš šta znači biti smoren? Toliki svet, toliko stvari za otrkivanje a ti visiš na jebenom fejsbuku u nadi da će neko krenuti da te muva... Pitaće te starost gde ti bila maladost, keve mi. Baš je tužno to što ne pokušavaš da uradiš išta a godine ti prolaze. Jedini uspeh koji si postigao u životu jeste što si izbrisao nekog iz prijatelja. Taaaaako nisko. Ti si mali čovek. Uradi nešto! Vidiš tu čašu pored tastature sa leve strane, zalepi je za zid! Vidi šta će da se desi. Zašto da budeš zombi kada je čika Sava Savanović pokrenuo trend? Iza tih ulaznih vrata ,od kojih duva promaja, krije se hiljadu nepravdi koje treba da ispraviš, milion mesta koje treba da posetiš, zilion ljudi koje treba da upoznaš. NE DOPUSTI DA DRUGI ŽIVE UMESTO TEBE! Uživaj, možda već sutra umreš, nikad se ne zna! Ako ne želiš da živiš život, idi ubij se, barem će nekom da posluže tvoji organi, nekom ko želi da živi.

Evo šta vam čika Sabljar kaže:

Komentari

AAAAA....

rebel84 | 15/12/2011, 17:49

...apsolutno se slažem! USA KURAC MI SISA I GOVNA MI KUSA!!!

Re: Čujte i počujte! Smoreni i smorene!

hcpunkerka | 14/12/2011, 14:12

Ludače, tvoj komentar je duži od mog članka!
ps. što se tiče fejzbukovca- da sam kanibal, klopala biH ih za užinu a kosu bi donirala deci oboleloj od raka i eto neke koristi od njih.... za sve je USA kriva!

Džabe, bre!

rebel84 | 14/12/2011, 09:53

Fejsbuk je najopasnija droga 21-og veka, a tek je krenula da uzima maha i odnosi žrtve. Prvo je bila epidemija, pa je onda postala pandemija, a sada je sastavno neraskidivi deo života svakog malog jadnog i praznog govnjara na čitavoj vaseljeni. Oni ne vide, oni nečuju, oni ne znaju... Oni su pauper duh, neotpakovani mozak, bar-kod roboti, artikli, servilni kmetovi... Znaš ono:"Da ima tastaturu i majmun bi imao šta da kaže. Možda bi tipkao đokom, al bi svakako tipkao, ne bi bila misao al neko bi to čitao..." Al dobro, mi smo ona manjina što kontrira... deci proseka.

PS. - Ovo za čašu s leve strane ti je do jaja :)) Samo, duboko verujem da im je ta čaša odavno prazna a oni još uvek iz nje piju ništa, dok prezauzeti tipkanjem tipkaju ništa ni sa kim. Sajber ambis. I šta da im radiš...

PS. 2 - Od fejsbukovca ne bi uzo ni jedan jedini organ, makar crko, jer taj sasušeni organ bi me samo ubio, a kad već sigurno umirem, onda želim da umrem sa svojim anti-fejsbuk organima. Želim da umrem ko čovek, a ne da živim mrtav ko budala, i da mi srce, bubreg, jetra, kurac... žudi za tipkanjem.

Pozdrav pankerko!

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb