Pank (ne)kultura

Kurve

hcpunkerka | 16 Decembar, 2011 23:38

Kurvice zato što privlači čitaoce. Današnja omladina jedino što pričita jeste uputstvo za detrdžent dok sere u veceu, doduše, dobro je i to znati. No, danas ćemo zapravo i obrađivati ovu temu jer je ležajlka na mojoj duši već počela da se cepa od količine stvari koje se nalaze na njoj. Kurva bi ustvari trebalo da bude  žena koja naplaćuje jebanje s nekim, bilo kim. Ta reč je bila ružna od kako je nastala pa sve do hipika. Sada je taj posao poželjan. Nekada se gubio obraz dobijajući pare a sada nema šta da se gubi. OBRAZ, POŠTENJE, MORAL- šta je to? Ljudske žene su jedine koje imaju orgazam u čitavom biotopu, osećaju isto zadovoljstvo kao i muškarci, po čemu su onda drugačije?!

Postoje i one žene koje su kurve zato što to moraju da budu. One su pravi heroji! One su svetice a ne ona lezbejka što je rodila sina nevina još ga nazvala "Spasitelj". Zamislite samo da ste majka i da vas neko kindapuje i da vam preti da će da ubije vaše dete ako se ne jebete i donesete mu svu lovu. To su mučenice a ne one što su celog života nisu jele meso! 

Postoje i one kurve koje se ne naplaćuju. To su one što ih vidiš po sred zime, suknja po sred pičke, majca po sred sise. Ja to nazivam očajnim. Zar ti misliš da si tolko ružna da moraš da sakriješ svoje lice šminkom i otkriješ svoje telo da bih te neko pogledao!? E pa gledaju te i krste se. Takve ni klošar ne bih jebo! I ti sad tražiš neko poštovanje?! Oćeš da budeš dama? Ne mogu da te poštuju drugi ako sama ne poštuješ sebe. Zašto si ih bože oduzeo mozak? Šta su ti one skrivile?

Postoje i džanki kurve ali za njih su krivi roditelji i obrazovanje. Džaba nas vi edukujete o drozi kad to radite na način da poželimo da je isprobamo. A šta i da si džanki kurva- sve je to seks, droga i rokenrol.

Posoje i one bezobrazne kurve i ninfomanke ali njih je malo. To je onaj glavni oblik kurvi. Ali uglavnom su kurve besplatne i viđaju se na Pink TV-u kod nas. U Americ ih možete sresti u Seksu i Gradu ali i po obalama, ćoškovima, njivama, rekama, jezerima, u vaduhu i tako dalje.

Najbitnije za kraj a to su: MUŠKE KURVE. Kakav oni status zaslužuju u društvu?! Čovek koji se najebe toliko žena svakako da zaslužuje poštovanje. Kako da ne! Pa još mu i plaćaju! Eh moja ravnopravnosti- ubij se! Pitam se pitam, zašto ne postoji muška imenica za kurve? Šta? Muškarci ne mogu da izgube obraz? Po čemu su oni to bolji od nas?

Slušaj ti drtino radoznala i perverzna- žene zalusžuju pošovanje ma kakve one bile - mnogo je razloga za to.

Komentari

Re: Kurve

hcpunkerka | 02/01/2012, 10:34

to da li sam konektovana za život mislim da nije tvoja stvar :) A pošto vidim da si čika Mraz, dobro bih mi došla jedna pedala, prošle godine si mi doneo pojačalo bez distorzije... Bila sam dobra devojčica, keve mi!

'ajde ne jedi govna! ;)

Georgivs | 01/01/2012, 02:21

Kao prvo: ti nemaš veze sa životom. Kao drugo: Ma šta ti uopšte 'oćeš?

Re: Kurve

hcpunkerka | 17/12/2011, 23:05

Ja ću biti poslednji živi homosapiens na svetu :D

Nisam pametan...

rebel84 | 17/12/2011, 12:41

Meni se čini da žene uglavnom manipulišu. Samo malkice zanjišu sisetinama, ili sisićima, i dupetom, a glupi, ćelavi kurac odmah skače. Mada... Jebem li ga... Ajd da uzmemo zolju i pobijemo ih sve!!! A onda ti postani lezbijka a ja ću peder. Onda ću ja da izvršim samoubistvo a ti vidi šta ćeš. Eto rrrrrrrrrrrrrešenja!

Re: Kurve

hcpunkerka | 17/12/2011, 11:45

Znam da kurva znači kriva linija ali antonim od kriva jeste prava. Nismo ravnopravni zato što postoje i ljudi na koje hipici nisu uticali. I da! Ja nisam čula da žene pevaju: "kučke, kučke, sve ste iste, svaka vrti dupe oko jedne šipke" muškarcima. Zapravo, čula sam pesme (skoro sve ženske popularne pesme sveta)gde žene muškarce pozivaju na jebanje. A zašto? Zato što muškarci i dalje manipulišu -.- Nekada su rokeri pravili ljubavne pesme da bih osvojili onaj deo publike sa brushalterima. I na kraju - pederi. To su oni kojima je dosadilo učestalo prikazivanje pičke i sisa, onikojima je bilo isuviše lako da smuvaju žensku.

Raznovrsne kurve

rebel84 | 17/12/2011, 01:52

5 ženskih kurava i pitanje za imenicu. Što se tiče žena neke od njih jesu, a neke nisu. Žena nije kurava ako se jebe zato što to voli. Seks je super stvar ako je u pitanju duhovna zadovoljština, dok ostale navedene stavke svrstavaju pomenute u red kurava. Imenica za mušku kurvu je kurvar, a kurvar je u suštini muškarac koji vari kur za neku pičku. Što se tiče ravnopravnosti, mislim da su apsolutno jednaki i kurac i pička zato što jednostavno ne mogu jedno bez drugog pa da mu jebeš mater. Jedinu prođu imaju pederi i lezbijke, tu su oni u plusu. Jebi ga, imaju na to prava.
U stvari, ja sam samo hteo da ti kažem da je kurva kriva linija, a neki mamlazi filološki su izopačili tu reč i upotrebljavaju je u pogrešnom kontekstu. Za gore navedene osobe postoje originalni nazivi, a to su: flinte, fukse, dronfulje, sponzoruše i td.

Ma jebeš sve to nego kako si ti, šta ima novo?

P.S. - Kako mozgaš jebote, svaka ti čast. Tekstovi su ti do jaja! Od svih proliva na ovom blogu, jedino vrediš ti i još tri ludaka, jedino vi niste proliv i jedino vas čitam. Pozdrav zihernadlo!

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb