Pank (ne)kultura

A sada nešto potpuno drugačije (nije Monty Pyton)...

hcpunkerka | 15 Decembar, 2011 15:41

 Bio jednom jedan Glavni Lik Ove Priče (GLOP) koji nije mogao da smisli šta da radi u ovoj bajci te je otišao da se drogira. Iskočio mi je iz ekrana, prošao kroz gajbu, preskočio kapiju jer ga je mrzelo da otvara i otišao u beli svet. Bošto je beli svet bio i suviše beo, otišao je do  buvljaka i kupio ružičaste naočare. Pošto je svet bio beli znao je da na svakom ćošku može da nađe belog to jest kokaina. Glop je obišao svaki ćošak u belom svetu ali nije mogao da nađe kokaina, sve je bilo rasprodato barbikama iz sveta plastike. Pošto je baš odlučio da se drogira, otišao je u plasični svet da bih otkupio nešto kokaina ali barbike su sve već ušmrkale. U plastičnom svetu je otkrio novu vrstu droge - ekstazi. Pošto su sav ekstazi već progutali pitao me je gde može da nabavi neku drogu- bilo koju i ja sam ga uputila u šareni svet - tamo imaju sve moguće vrste droga - na televiziji se reklamiraju kao svet Seksa, Droge i Rokenrola. Otišao on tamo ali tamo je bilo previše droge i niko ga ne biH fermao jer su svi bili nadogirani. U tom svetu bio je Junak koji je sedeo sam u ćošku i ni sa kim nije pričao, jednostavno se nije uklapao. Glop ga je pitao zašto on sedi sam u ćošku i ni sa kim ne priča. Junak je odgovorio kako je on srejt edžer i kako on ne pije, ne puši i ne drogira se jer ne želi da uništava sebe. Glavnom Liku Ove Priče se to veoma svidelo pa mu se pridružio.

Poruka: ova nije bitna, pročitajte ovu ispod.

Poruka 2: to da li hoćeš ili nećeš da se dorgiraš je tvoj izbor. Odluči: ili ćeš se drogirati ili ostvariti neku svoju životnu funkciju. Da li želiš zbog trenutnog hira i zadovoljstva da uništiš sebe i ljude oko sebe. Ako baš želiš zadovoljstvo idi drkaj- zdravije je. Glavni Lik Ove Priče neće nikad biti narkoman jer NARKOMANIJA NIJE KUL!

Komentari

Re: A sada nešto potpuno drugačije (nije Monty Pyton)...

amanbreSD | 06/06/2012, 02:01

Do sad sam bio sXe, posle ovog teksta se pucam u venu!

Re: A sada nešto potpuno drugačije (nije Monty Pyton)...

hcpunkerka | 15/12/2011, 20:14

ne seri da zvuči tolko dobro da stičeš utisak da tako nešto ne mogu da smislim dok sam strejt! :D oprosti ali ja sam jedan od onih bisera koji nose X na ruci tj. ja sam jedan od Junaka :)

Re: A sada nešto potpuno drugačije (nije Monty Pyton)...

Hawking | 15/12/2011, 20:03

uspesno zavrsena teirujska fizika, vecim delom pod dejstvom opijata... suck on that!

Re: A sada nešto potpuno drugačije (nije Monty Pyton)...

GlupoMIDaSePredstavim | 15/12/2011, 17:53

A sta sa nama koji zbog opklade nemozemo da drkamo mesec dana? :)

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb