Pank (ne)kultura

Look vegetarians, my food is taking shit on your food!

hcpunkerka | 17 Decembar, 2011 11:56

Naši seljaci ih smatraju uštogoljenim i razmaženim što i na neki način jesu. A i naši seljaci! Pojeli bi i jedni druge da im to vera dozvoljava! Nema slave bez mesa i nema kuće bez svinje. Svinju smo najviše jeli pod Turcima jer su nam kučke uzimale svu ostalu živinu. Nemoral. Mislim da se svinja usadila u Srpsku DNK. Kažu da je svinjski organizam najsličniji čovekovom. To malo vuče na kanibalizam. I ko kaže da je meso zdravo!? Ako je svinja slična čoveku - pa i čovek nije zdrav. Sa druge strane- da li ste ikada videli bolesnu biljku ( ne skapalu nego bolesnu). Naravno da niste! Zamislite samo šta stavljaju u paštete, salame, viršle, kobaje, pljeske! Verovatno se vi sad pitate: ako smo nastali od majmuna zašto onda ne jedemo smo banane? Odgovoriću vam: zato što je Darvinova žena (ni gugle ne zna kako se zvala) rađala decu svaki dan a svaki drugi mu je umiralo po neko dete- Darvin je bio van sebe- edukacija, vaspitanje, ekskurzije, igračke. Da su tad postojali kondomi mi bih smo verovatno nastali od svinje. Darvin je bio faca jer je razmišljao drugačije tj. svojm glavom, prkosio pravilima (da je Bog stvori čoveka) i jebao ko lud!

Verovatno se pitate kakve sve to veze ima sa pankom. Roten je vegearijanac od meningitisa. Strejt edžeri smo vegetarijanci. A tu je i grupa Los Vestidos sa pesmom Animal Liberation. Ima dosta konekcije. Ja sam vegetarijanKA zato što mislim da je kul.

Znam da mnogo serem, znam da to mislite. Evo vam slike koja prkazuje ono što naslov govori.

Znam, odvratno je, zar ne? Znam, odvratno je ali tu je čisto da vam ostavi utisak.

Komentari

Re: Look vegetarians, my food is taking shit on your food!

Skrgic Smrtonosni | 24/05/2012, 00:28

Laki, el se ti drogiras? Darvin nije verovao u svoju teoriju evolucije? o.O Informisi se malo molim te. I nije on "smislio" tu teoriju, to su same cinjenice...

Re: Look vegetarians, my food is taking shit on your food!

Laki | 30/12/2011, 02:12

Sto se tice Darvina, pogresno si informisana, on je zapravo bio jako religiozan (verovao i da je coveka Bog stvorio). A tu cuvenu teoriju je smislio... jebem li ga zbog cega... ni sam nije verovao to sto je pricao. Ni sam nisam mesozder, tako da palac gore za tekst. A postoji vise vrsta vegetarijanaca: oni koji ne jedu meso, oni koji ne jedu ni mleko i jaja i fruktarijanci, koji jedu samo ono sto opadne sa dveta i sl.

Re: Look vegetarians, my food is taking shit on your food!

hcpunkerka | 19/12/2011, 19:09

Jedemo mleko i jaja jer ne ubijamo životinju da bih uzeli to od nje.

Re: Look vegetarians, my food is taking shit on your food!

GlupomidasPredstavim | 17/12/2011, 22:51

A jel vegetarijanci ne jedu samo mesto ili ne jedu ni mleko,jaja...

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb