Pank (ne)kultura

The Greatest Four of Thrash Metal (part two)

hcpunkerka | 03 April, 2012 22:11

koming sun....

The Greatest Four of Thrash Metal (part one)

hcpunkerka | 02 April, 2012 22:09

      Behind seven hill and seven hells and seven grills and seven bells there is Metal Island- home to belivers in Black Sabbath.  People pray every single day with a beer in their hend and they have masses every Saturday night in local club called "Metall Church".  It is customary to on masses always play diferent band. This week it will be Overkill. It?s practice for residents of that island to wear T-shirt of their own bands and thats how they recognize each other.  Residents of that island are called "metalheads". All metalheads of Metal Island play some instrument. The most common are guitarist but drimmers are not so rare. There are sectarians too - they belive in bands like the Doors, Iron Maiden and Judas Priest.
    Long time ago on the continent punk was spreading like plague. To the members of the Black Sabbath didn`t like it. One day, they was summoned a parlament to decide what to do.  Frontmens of all island bands were there.  Black Sabbath were siting on the top of the room. Blessed Princ of Darkness- Ozzy Osburne got up and said:
"Punk started to rise. If it continue to grow the whole world will be in anarchy and all humanty will love the Sex Pistols. We got to do something. Who wants to save world from rebels?".
 Everyone shuted up.  You could heard the breathing. It was the guietes moment in all history of island.  No one wanted to volinteer.  In that moment wild James  Hetfield appeared covered with a beer.
"I will do it! Hic!" he said.
"You can´t do it on your alone. Who wants to help him?"
"I´ll do it"  said Dave Mustaine from Megadeth.
"Me too!" said Joey Belladonna from Antrax.
"Who said beer?" said Tom Araya from Slayer.
"Then it is decide- Metallica, Megadeth, Antrax and Slayer will go to a world tour. They will start tomorrow in Požarevac in Serbia. Be carefoul, they do not like metal so much."

 "Don´t worry about a thing, because every litle thing is gona be all right..." (I know. I wonder too how Bob Marley came on the Metal Island).

O proseku

hcpunkerka | 31 Mart, 2012 17:44

Bila jedna glupča
a opis joj glasi
glupa, rozne, plastična
i pripada masi.

Voli da je kučka
jer to je sad in.
Traži belog konja
da je mamin sin.

Nepismena, glupa
neće da se trudi
Najbitnije na njoj
jesu njene grudi.

Što je više skuplja
to je više bolje
njen najveci uzor
holivudske drolje.

Do sledećeg razreda
ona jedva dogura
al zna da mi popuje
kakav se stil fura:

"Navuci helanke
i izbaci sise
na klošarku liciš
košulje ti vise.

Našminkaj se malo
stavi puder dosta
hajde i ti budi
kao i ja prosta.

Kada to obaviš
nazvacu te Nexy"
NE!
ipak više vredim
od samoga seksi!

                      by:Ema NemaPrezime

"Pankere treba posjeći u korjenima, barem one glupe!"

hcpunkerka | 27 Mart, 2012 12:55

Kurac! Samo da ga nađem ima nos da mu pocepam! Doing, doing! Laughing

Žalosno je to. Šta možeš  da postigneš cepanjem nosa? To bre treba martinkom u bulju da prekine više da sere!

A sad ozbiljno.

Svi smo mi pre svega ljudi i imamo pravo na svoje mišljenje isto kao i pravo da dokažemo da neko drugi nije upravu. To pravo nije tolko bitno kolko i potreba da se razmišlja svojom glavom ,zato što pravima upravlja onaj slepac sa jednim okom u piramidi, kao i svim drugim. Ja martinke nemam jer one koštaju ko moja gitara i pojačalo zajedno (osmog dana bog stvori BEHRINGER za siromašne muzičare) tako da ne mogu da ga razvalim od šutiranja. I šta sa tim tripom- ja sam panker/skinjara i imam martinke? Šta bi sa sirotinjskom radničkom klasom od koje je sva ta ideologija nastala? 

No, vratimo se na to kako su pankeri glupi. Dečko koji je to izrekao je inače jedno veoma inteligentno biće za svoje godine i mesto na kom živi. Delikvent Iz Siromašnog Grada Rudnog- takođe bloger ( skraćeno DISGRRRRR-takođe noulajfer) ima takođe blog. Pogledajte:

http://aprofondir.wordpress.com/

Ja bi ga nazvala vunderkind.

Ne treba nikoga seći u korenima- to je tako nazi. Da nije bilo panka, svi bi smo sad bili deca gluposti. Da nije bilo panka- već bi stvorili jedan, možda malo drugačiji ali u istom duhu. Zamislite samo koliko bi svet bio dosadan bez panka. Plašim se te pomisli kao i pomisli da ću večno počivati u raju. 

I na kraju-želim svim glumcima i radnicima u pozorištu srećan nam Dan pozorišta! ŽIVELE DASKE KOJE ŽIVOT ZNAČE! 

Osećaji i filingzi

hcpunkerka | 21 Mart, 2012 01:14

Znate onaj osećaj kada imate dušu, pa kad se u toj duši nakupi nešto što želite da izbacite. Kada želite da lupite u astal i kažete to glasno. Znate li taj osećaj kada izgovarate šta vam je na duši, taj dobar osećaj? Taj osećaj zbog koga se kasnije kajemo ponekad?  Sigurno da znate, latinica se uči u drgom osnovne, od tada ste sigurno nešto osetili. To je moć, moji drugari. To je rušenje zida, kidanje okova. To je čarobnjak u svakom homosapiensu. To je ono što pokreće pank. Otkrila sam vam tajnu, sada možete da umrete. Zajebite sve one narkotike, alkohol, droge i opijate, glupi su to osećaji, veštački - isto kao biti pozer (veštak) i biti "true". Imaš li koječega na duši? Lupi u prokleti astal kao da ti je on nešto skrivio i reci to glasno ali ne tolko glasno kolko i razumno. Pomeranjem miša ti ne možeš da uradiš ništa.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb