Pank (ne)kultura

"Pankere treba posjeći u korjenima, barem one glupe!"

hcpunkerka | 27 Mart, 2012 12:55

Kurac! Samo da ga nađem ima nos da mu pocepam! Doing, doing! Laughing

Žalosno je to. Šta možeš  da postigneš cepanjem nosa? To bre treba martinkom u bulju da prekine više da sere!

A sad ozbiljno.

Svi smo mi pre svega ljudi i imamo pravo na svoje mišljenje isto kao i pravo da dokažemo da neko drugi nije upravu. To pravo nije tolko bitno kolko i potreba da se razmišlja svojom glavom ,zato što pravima upravlja onaj slepac sa jednim okom u piramidi, kao i svim drugim. Ja martinke nemam jer one koštaju ko moja gitara i pojačalo zajedno (osmog dana bog stvori BEHRINGER za siromašne muzičare) tako da ne mogu da ga razvalim od šutiranja. I šta sa tim tripom- ja sam panker/skinjara i imam martinke? Šta bi sa sirotinjskom radničkom klasom od koje je sva ta ideologija nastala? 

No, vratimo se na to kako su pankeri glupi. Dečko koji je to izrekao je inače jedno veoma inteligentno biće za svoje godine i mesto na kom živi. Delikvent Iz Siromašnog Grada Rudnog- takođe bloger ( skraćeno DISGRRRRR-takođe noulajfer) ima takođe blog. Pogledajte:

http://aprofondir.wordpress.com/

Ja bi ga nazvala vunderkind.

Ne treba nikoga seći u korenima- to je tako nazi. Da nije bilo panka, svi bi smo sad bili deca gluposti. Da nije bilo panka- već bi stvorili jedan, možda malo drugačiji ali u istom duhu. Zamislite samo koliko bi svet bio dosadan bez panka. Plašim se te pomisli kao i pomisli da ću večno počivati u raju. 

I na kraju-želim svim glumcima i radnicima u pozorištu srećan nam Dan pozorišta! ŽIVELE DASKE KOJE ŽIVOT ZNAČE! 

Komentari

Pank nije mrtav!

Punx | 23/09/2012, 15:25

Pravih pankera vise ni nema ostali smo samo mi klosari,olos,solo-trinkeri,ubice vremena..ali i dalje ne damo nasu muziku i nasu ideologiju.Da,nema nas puno.Pojenta zasto neko postaje "panker" je to da ga boli kurac za sve nije mu bitno sta ce se desiti sa zivotom ne planira sudbinu ide samo ravno i pravi sranja.Pojenta panka je to da strah ne postoji fenseri su samo opasni kad ih je u razmeri 1:5 a u skolama nemaju muda ni zasta,vidis to nije slucaj kod pankera onaj covek koji je panker i bezi od sranja i problema je pozer.

Re: "Pankere treba posjeći u korjenima, barem one glupe!"

цуде | 03/06/2012, 19:54

нисмо ми људи ми смо животиње њоиии

Baljezgari

MMM | 29/05/2012, 02:53

Ovaj tvoj frend što si ga navela je kao neka mala plačipička koja plače jer su mu obrisali nešto na vukajliji. Neka se žali sudu u Strazburu. Nazvati Berindžer proizvođačem za siromašne muzičare je glupost i odlikaja je pozeraša.

Pank je mrtav!

Milord Molder Meklaud | 23/04/2012, 01:35

Pank je odavno umro, samo deca to ne shvataju. Pank dvadeset i prvog stoleća, kao i samoprozvani pankeri, su jedna velika komedija. Jedino što znaju jeste da filozofiraju protiv svega i svačega, glume ludilo, popiju mnogo piva jer je to tako pankerski i da prozivaju fensere. Mnogi od njih glume pankere zato št nisu postali fenseri.

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb