Pank (ne)kultura

Još jedan bezvezni članak

hcpunkerka | 18 Decembar, 2011 20:14

Ovo i onako niko ne čita tako da slobodno mogu da kažem da sam lezbejka. Čujte svi! JA SAM LEZBEJKA! Volim žene. Kurac mi se gadi. I da! Ne slušam pank, samo hoću da uništim tu kulturu lažnim stavovima. Inače obožavam Cecu i JK! Mrzim, ali mrzim metalce! Mnogo su napaljeni. Obožavam roze boju i ne mogu da živim bez rijalitija. Jedem meso, ponekad čak i živo.

Ustvari, ložim vas. Doduše, tolko očajno lažem da sumljam da je iko poverovao u sve to. Što dokazuje da ću uvek biti surovo iskrena više nego slatko lažljiva. Živela surova iskrenost! Poslužila sam se reklamom kako bih privukla čitaoce - kako očajno od strane mene. Patetika! To rade samo pop zvezde. Pa dal bi teta Gaga bila tolko popularna da se ne oblači koko se oblači.

Zadnja teza. Hvala svima koji me prate u nadi da ću da napišem nešto zanimljivo. Za sve one koje sam smorila- "dosadno je ono što ne razumeš" :)

Komentari

Re: Još jedan bezvezni članak

hcpunkerka | 19/12/2011, 19:06

uh! ta surova iskrenost! naprosto je obožavam! ´fala ti:)

Re: Još jedan bezvezni članak

GlupomidasPredstavim | 19/12/2011, 18:14

A dal bi Sid VIcious bio poznat da se nije glupirao,narkomanisao i pravio budalu od sebe, dal bi sex pistolsi bili poznati da nisu tripovali neku pobunu (posto da sviraju i pevaju neznaju), dalbi NIrvana bila tolko popularna da se Kurt nije roknuo, Dal bi metal muzika bila tolko rasirena da se oblace normalno i ne tripuju ono sve crno i tekstove o zmajevima, smrti cudovistima, provocirajucim tekstovima...tako moze do sutra. FOra je u tome da maltene niko u svetu estrade(u to spada i rok,punk,metal) nije postao popularan samo od muzike... nego dosta ako ne i najvise zbog nekog stila i imidza koji su furali. Cast izuzetcima(retkim) :))))))

Poslednjem homosapiensu

rebel84 | 18/12/2011, 23:08

"Pazi sve ti skreće pažnju samo budnost da je smanjena, pazi, pazi ova kola, pazi drolja, pazi lova, pazi, pazi nova njuška iz rijaliti šoua..."

I da: "ŽIVELA SUROVA ISKRENOST!"

P.S. - Ja od sutra serem po pinku, u više članaka. A ti vidi šta ćeš ;)

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb