Pank (ne)kultura

Kurve

hcpunkerka | 16 Decembar, 2011 23:38

Kurvice zato što privlači čitaoce. Današnja omladina jedino što pričita jeste uputstvo za detrdžent dok sere u veceu, doduše, dobro je i to znati. No, danas ćemo zapravo i obrađivati ovu temu jer je ležajlka na mojoj duši već počela da se cepa od količine stvari koje se nalaze na njoj. Kurva bi ustvari trebalo da bude  žena koja naplaćuje jebanje s nekim, bilo kim. Ta reč je bila ružna od kako je nastala pa sve do hipika. Sada je taj posao poželjan. Nekada se gubio obraz dobijajući pare a sada nema šta da se gubi. OBRAZ, POŠTENJE, MORAL- šta je to? Ljudske žene su jedine koje imaju orgazam u čitavom biotopu, osećaju isto zadovoljstvo kao i muškarci, po čemu su onda drugačije?!

Postoje i one žene koje su kurve zato što to moraju da budu. One su pravi heroji! One su svetice a ne ona lezbejka što je rodila sina nevina još ga nazvala "Spasitelj". Zamislite samo da ste majka i da vas neko kindapuje i da vam preti da će da ubije vaše dete ako se ne jebete i donesete mu svu lovu. To su mučenice a ne one što su celog života nisu jele meso! 

Postoje i one kurve koje se ne naplaćuju. To su one što ih vidiš po sred zime, suknja po sred pičke, majca po sred sise. Ja to nazivam očajnim. Zar ti misliš da si tolko ružna da moraš da sakriješ svoje lice šminkom i otkriješ svoje telo da bih te neko pogledao!? E pa gledaju te i krste se. Takve ni klošar ne bih jebo! I ti sad tražiš neko poštovanje?! Oćeš da budeš dama? Ne mogu da te poštuju drugi ako sama ne poštuješ sebe. Zašto si ih bože oduzeo mozak? Šta su ti one skrivile?

Postoje i džanki kurve ali za njih su krivi roditelji i obrazovanje. Džaba nas vi edukujete o drozi kad to radite na način da poželimo da je isprobamo. A šta i da si džanki kurva- sve je to seks, droga i rokenrol.

Posoje i one bezobrazne kurve i ninfomanke ali njih je malo. To je onaj glavni oblik kurvi. Ali uglavnom su kurve besplatne i viđaju se na Pink TV-u kod nas. U Americ ih možete sresti u Seksu i Gradu ali i po obalama, ćoškovima, njivama, rekama, jezerima, u vaduhu i tako dalje.

Najbitnije za kraj a to su: MUŠKE KURVE. Kakav oni status zaslužuju u društvu?! Čovek koji se najebe toliko žena svakako da zaslužuje poštovanje. Kako da ne! Pa još mu i plaćaju! Eh moja ravnopravnosti- ubij se! Pitam se pitam, zašto ne postoji muška imenica za kurve? Šta? Muškarci ne mogu da izgube obraz? Po čemu su oni to bolji od nas?

Slušaj ti drtino radoznala i perverzna- žene zalusžuju pošovanje ma kakve one bile - mnogo je razloga za to.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb