Pank (ne)kultura

Bezlična masa koja ide iz krajnosti u krajnost

hcpunkerka | 22 Decembar, 2011 22:27

Pogledah u ekran pa u tastaturu, pankerko, o čemu danas pisati? NI O ČEMU! Sve jedno će to nekom biti proseravanje. Neću više ni da se reklamiram. Jebe mi se kolko će nih pročitati ovo što napisaH! Nije bitan kvantitet, bitan je kvalitet. Uh! Ja pišem, vi čitate- trebalo bih da vam bude zanimljivo. Evo, ispričaću vam jedan vic:

Bila dva čoveka i jevrej...

Neznam za vas ali Hitler se kidao! Nemačka iznad svih! Italia Uber Alles! California Uber Alles! Naprosto obožavam Dead Kennedyse. Blog se zove Pank (ne)kultura. O čemu da pišem, majku mu! Jedino mogu da vam pišem biografije bendova. Gugle/Vikipedija -> kopij -> blog.rs -> pejst i svršen poso! Meni lako, vama lepo ali to se zove nekvalitet jer to nije prosipanje mozga! Volim vas ja sve ma kolko vas pljuvala i ne znam zašto pišem u množini kad ti sam sediš ispred kompijtera. Mnogo se trudim oko ovoga (mada nikad dovoljno) i zato se ljutim kad me kitikujete. Ovaj članak možete slobodno da  pljujete jer priznajem da sam sranje (u ovom članku). Savremeni umetnici napisali ovako nešto i sebe nazvali umetnicima a ovakvo delo remek delom. Eh moja umetnosti - nekvalitet ti je ime postalo. Evo još jedne fore:

Pita šporet šporeta: a na šta se ti ložiš?

Sutra ću vam, pardon, ću ti smisliti nešto zanimljivo, danas jednostavno, posvećenost mi je na minus nula a i dala sam otkaz onom debilu što sve ovo piše. Verovatno ću nakog nekog vremena i izbrisati ovaj članak.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb