Pank (ne)kultura

Roditelji nas nisu dovoljno batinali

hcpunkerka | 29 Decembar, 2011 21:27

Gledam današnju decu i vidim drugačiji svet koji će biti kada oni porastu. "Mama, kupi mi ovo" i ona kupi " tata kupi mi ono "i on kupi; "oni imaju ono to a mi to nemamo" i oni kupe. Ne navikavši da nemaju i dobijavši sve što im prde napamet kreiraju se pohlepna deca. I VI SE PLAŠITE APOKALIPSE 2012?! Kulirajte. Antihristu tek treba da porastu zubi. Zakonom zabranjuju batinanje dece koja će sutra voditi taj zakon. I šta će biti? Med i mleko sigurno neće zato što ćemo više voleti da jedemo govna jer nam roditelji rekli šta je bolje. Bićemo glupi dovoljno da se prodamo i da slepo pratimo "velike" sile. Čast izuzecima! Biseri su retki ali ipak postoje. Roditelji, vaše dete nije bog, nemojte tako da ga tretirate jer ničim nije zaslužilo. Malo je čudno što o tome priča anarhista ali ko kaže da jesam? Prut, oklagija, varjača, metla, šamar, to mi nisu strane pojave a da mi nije toga, dal bih pisala sada ovo. Lepo kažu naši sedi: batine su iz raja izašle! Realno! Kajem se samo što me nisu batinali još jer vam onda ne bih pisala o panku (depiliram jezik svaki treći dan). U vrtićima decu oblikuju na budale, morone idiote. Pobogu! Oni su deca! Njima će i kamen biti zanimljiv i ne treba im zabava! Roten je kao mali radio na gradilištu sa njegovim ocem, nije išao u zabavište! Meni je sa pet godina najbolja drugarica bila lutka a i nisam mogla kod nje da pravim pidžama parti. Besmrtni Tom i Džeri, Duško Duguško, Patak Dača, Popaj i drugi su napokon umrli. Ratni crtaći za dečake i skoro jebački crtaći za devojčice i šta očekujete da će napraiti od vaše dece? Glupost treba izlečiti dok se još razvija, posle je kasno. Ili, eto to nisam uzela u obzir, roditelji su isuviše glupi da bih mogli vaspitati svoje dete kako valja. E ondaK smo sjebani. Ja tu ništa ne mogu.

Komentari

Re: Roditelji nas nisu dovoljno batinali

hcpunkerka | 07/01/2012, 14:20

ako hoćeš baš onako keatko, poruka ovog članka je: ne treba razmazati decu. Neka deca uživaju u detinjstvu, treba tako ali dok lete zmajevi oni treba da shvate da nisu prinčevi i princeze.

Re: Roditelji nas nisu dovoljno batinali

MK | 02/01/2012, 15:48

detinjstvu bude*

Re: Roditelji nas nisu dovoljno batinali

MK | 02/01/2012, 15:47

Da a zar nije bolje da zivot bar u detinjstcubude iluzija,nego da ne bude uopste. Po mom nekom shvatanju bolje da ti i kratko bude lepo nego da ti ne bude lepo uopste. A i kad bi bas makljala detekapiram da bi ili postalo agresivno da ono bije drugu decu pa da bude jos veci problem (sto obicno tako biva) ili bi se povuklo u sebe( sto je redjeo mada moze da se desi) :)

Re: Roditelji nas nisu dovoljno batinali

hcpunkerka | 01/01/2012, 03:16

a možda jednostavno razmišljamo drugačije

Re: Roditelji nas nisu dovoljno batinali

powerstranger | 30/12/2011, 01:52

Ne bih bas rekla. Tipicno pubertetsko shvatanje...shvatices jednom, kad budes imala decu...

Re: Roditelji nas nisu dovoljno batinali

hcpunkerka | 29/12/2011, 23:04

Nijedan normalan roditelj ne mih mogao namerno da raskrari svoje dete - nije u njegovoj psihi. Inače, malo krvi ne bih škodilo - život je surov, zašto bih onda detinjstvo bila iluzija?

Eto tako

Maja Savic | 29/12/2011, 22:45

Podrzavam pod uslovom da se ne proliva krv tokom vaspitanja . ;D

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb