Pank (ne)kultura

Izađi pičko ako smeš!

hcpunkerka | 06 Decembar, 2011 20:29

A kako smo mi to stekli utisak da je pank mrtav? Pa ne viđamo više pankere po ulicama ili nam se samo tako čini. Oni prokleti avangardni dizajneri pokrali nam sve fore! Pocepan teksas, zhenadle, bedževi, martinke pa čak i čiroki frizure, sve je to postalo trendi. Na kranevalu sam nosila neki pokušaj mohikane u rozNe boji, deca su se ubijala da bi se slikala samnom. Čitave porodice na fotku samnom za porodični album. Ma daaaj! Prilazile mi fenserke, kažu "lep ti friz, kako si je pravila?"; otupeo mi je jezik pričajući! Šta je? Ceo grad hoće mohikanku?! Zašto im ne pokažemo šta je šta i vratimo naše obeležje nazad?! "Nekad ste ih gledali ko medijsku atrakciju, čuvajte se ti će vam dići revoluciju" (Goblini). Šta se kriješ? Pa ti si ta medijska atrakcija! Šta da radimo sa rečenicom turističkog vodiča: " a sa vaše leve strane vidite grupu pankera, kreativnih pobunjenika i ljubitelje sEx PiStOlSa"?! Šta će turisti pomisliti o našem turizmu! Ako hoćeš da drugačije razmišlja i sediš u ćošku onda ,molim te, nemoj sebe da nazivaš pankerom. Ako se ja avangardno obučem i izađem na ulicu, smatraće me frikom, ludačom, mentalno obolelom, ali ako ti i ja ( i onaj treći) izađemo avangarno obučeni oni će povikati PANK JE ŽIV! SPASAVAJ SE KO MOŽE! Hajde da pokažemo da: PUNK IS NOT DEAD, HE IS JUST RESTING!

Komentari

Re: Izađi pičko ako smeš!

lima | 03/06/2012, 18:41

Ja sam panker furao sam spajkove i sve, ali sam proslog meseca kod druga na zurci pevo narodnjake, jbg rakija je uradila svoje... Ono kajem se i nzm dal sam ja jos panker.

Re: Izađi pičko ako smeš!

hcpunkerka | 08/12/2011, 21:44

ah! kako volim surovu iskrenost! :D

aaaaaa...

rebel84 | 07/12/2011, 23:41

I pljuvačina zna da bude opasna stvar, samo ako je usmeriš u pravu metu i u pravom momentu. Da ti potrošim sve teme? HA! Pa ti sereš ko foka, a koliko vidim tek si počela. Ovo za Rotena i teoriju je zanimljivo, verujem da si čačnula u živac... Neću da završim rečenicu i otkrijem ti koga i šta. Ajd da vidim sledeći članak... Živo me zanima šta ide dalje :))

Re: Izađi pičko ako smeš!

hcpunkerka | 07/12/2011, 19:57

Ne, pank se samo odmara jer ko sme da sjebe pank? Jedino ako sam sebe tuca u bulju. I ćuti! Potrošićeš mi sve teme za blog, posle ću morati samo da pljujem :D

BUM

rebel84 | 07/12/2011, 04:40

Bla, bla, bla... Ajde avangardo, umeš ti to i žešće. Osećam. I da, pank nije mrtav, pank je jednostavno sjeban. Bendovi se vremenom komercijalizuju, a neki se jednostavno raspadnu zbog međusobne koske. Sve je otišlo u kurac, jer dođe neki Aca Lukas i prdi kako je roker dok jede govna u grandu. Papirnato govno je ubilo sve, pa i pank. Tako ti je to...

PS. - To ne znači da trebaš da prekineš s borbom za svoju stvar.

PS. 2 - Ajd sad pljuni me, pa da nastavimo da seremo.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb