Pank (ne)kultura

Recenzija Mortal Kombatove svirke

hcpunkerka | 04 Decembar, 2011 16:32

I kada se zvršilo štimovanje i montiranje kao predgrupa je svirao neki mrtvi/crni metal bend iz okoline. Ne znam kako se zovu i stvarno mi je žao zbog toga. Tačno se vidi ko sluša metalik! I posle dve-tri-četri-pet pesmica ostavili su nas. "Zahvaljujemo se Mortal Kombatu što nam je izašao u susret i dopustio da nam da im sviramo kao predgrupa" - da,da, znam, i ja se pitam kao sam uspela da zapamtim šta je pevač rekao. Nakon male pauze- onih pozorišnih 10 minuta koji se čeka da bih publika popizdela, čika Pevač je tražio mu se pojača mikrofon. Na svaku njegovu reč publika je vrištala, svi ih prosto obožavaju, Isuse, našli su ti zamenu! "Da počnemo?" pita čika Pevač čika Gitaristu koji je već odsvirao prvi rif SMRTONOSNE ŠORKE! A čime bih drugim počeli svirku?! ŠUTKE! ŠUTKE! ŠUTKE! To nije normalno! Tako mali prostor- za 20-ak ljudova i ljudoždera popunilo je 50-ak/60-ak ljudoždera (ljudovi su otišli da gledaju kako peva Dejan Cukić u nekom tamo kafiću). Bili su tu opše pozante himne i hitovi: PMS, Evrovizija, Sex i Grad, Nemoj Biti Emo. Druga pesma po redu bila je Pauk Čovek... Bilo je šutki na svakoj pesmi. Benditi iz MK stalno menjaju rifove tako da pesmu možeš da prepoznaš jedino po tekstu- a što da ne? Inače, svi su znali tekst svake pesme- pogotovo na Evroviziji. Znojava tela na sve strane, pivo je letelo naokolo. Kada sam odlazila čula sam da je neko Posto Metalac. Trebali su da stave upozornje na vratima: ODAVDE SE NE IZLAZI ŽIV. 

Komentari

tinder app

Charlessoode | 08/02/2021, 21:29

browse tinder for free , tinder online
browse tinder for free

Re: Recenzija Mortal Kombatove svirke

amon.skvazi | 26/12/2011, 23:13

to ne mozemo mi da znamo...mozda ide i na drogu za maloletnike, poenta da nisu komercialni jer ne sviraju komercialu...jednostavno su popularni

Re: Recenzija Mortal Kombatove svirke

hcpunkerka | 15/12/2011, 15:19

Skvaće, pare koje dobiju od majca sigurno ne ide u humanitarne svrhe :)

Re: Recenzija Mortal Kombatove svirke

amon.skvazi | 14/12/2011, 22:30

po cemu su komercijalni?

Re: Recenzija Mortal Kombatove svirke

hcpunkerka | 14/12/2011, 14:47

Ne, ja nisam rekla da oni spadaju u tu klasu, samo mi se svidela svirka tj. htela sam da napišem recenziju. Komercijalni su bend i to je trulo ali deca ih vole.

Re: Recenzija Mortal Kombatove svirke

gromvel | 11/12/2011, 19:09

Opušteno. Bockam u nadi da ćeš da mi objasniš po čemu je Mortal Kombat bend čija je muzika vrednija od turbo folk muzike? Ne pametujem, jednostavno me zanima. Veliki sam pobornik inteligentnog tvrdokurnog panka, ali njih ne bih svrstao u tu klasu.

Re: Recenzija Mortal Kombatove svirke

hcpunkerka | 10/12/2011, 14:08

u kom si ti tripu gromvele?

Re: Recenzija Mortal Kombatove svirke

gromvel | 09/12/2011, 10:11

Mortal Kombat je turbo folk.

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb