Pank (ne)kultura

Pro-Past

hcpunkerka | 31 Maj, 2012 20:31

Čini mi se kao krast bend. Dvojca likova i kompijuter. De, de, naćiće oni bubnjara za lajv svirke. Nemaju perspektivu jer niko zapravo ne sluša takve bendove- čak ni hipsteri. Ovo bi sad kao trebao da bude intervju. Pitala sam gitaristu (onog istog što svira bas u Pičvajzu (možete zamisliti kolko je tek ovo sranje bend)) da mi kaže nešto o svom bendu i možda ovo nije pristojno ali ja sam prekopirala:

 "postojimo od 89. godine,kad smo se i rodili,pre ovoga smo imali jedan kurac demo iz 2006,tad smo se zvali Doomresh,mada bend tog imena je postojao pa smo promenili,bubnjeve programiramo u fruti lupsu...bla bla,svirke nismo imali

to ti je to
da,taj prvi demo se zvao sHITS
a ovaj sad No life"
 
Pa dobro, ako sebe ne shvataju ozbiljno, ko će drugi da ih shvati? Ko uopšte sluša takve bendove? Šta serem, ko uopšte sluša krast? I neverovatno je to kolko loš majk može da pokvari bend! Ti Kinezi zaista nemaju dušu! I grota mi je kolko kod ovakvih bendova tolko i kod blek metal i ostalih metalika što se tekst uopšte ne čuje i ne razume zato što je obično mnogo do jaja! Pogledajte tekst:
 
 Kapitalizam,feudalizam
Demokratija,birokratija
Nacizam,patriotizam
Sve u kurac,sve na kurac

'Ajmo! Anarhija!
'Ajmo! Anarhija!

Gazde,politicari,paraziti
Sve cemo ih zgaziti
Smrt drzavi i kapitalizmu
Okrenimo se anarhizmu

'Ajmo! Anarhija!
'Ajmo! Anarhija!

Resenje problema - Rusenje sistema!
 

 
Nije nešto umnobolan i ne pristaje melodiji od koje očekuješ zombi apokalipsu i greota je što se čuje. NEMA MESTA GROLU U PANKU! Doduše, ova dvojca nazivaju sebe Grindom ali ko ih jebe- šta oni znaju! Načuljite uši- slušajte pažljivo!
 
 
Likovi se barem dobro zezaju! Uostalom, imaju oni i duže pesme od 30 sekundi i evo vam čujte!
 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb