Pank (ne)kultura

Pro-Past

hcpunkerka | 31 Maj, 2012 20:31

Čini mi se kao krast bend. Dvojca likova i kompijuter. De, de, naćiće oni bubnjara za lajv svirke. Nemaju perspektivu jer niko zapravo ne sluša takve bendove- čak ni hipsteri. Ovo bi sad kao trebao da bude intervju. Pitala sam gitaristu (onog istog što svira bas u Pičvajzu (možete zamisliti kolko je tek ovo sranje bend)) da mi kaže nešto o svom bendu i možda ovo nije pristojno ali ja sam prekopirala:

 "postojimo od 89. godine,kad smo se i rodili,pre ovoga smo imali jedan kurac demo iz 2006,tad smo se zvali Doomresh,mada bend tog imena je postojao pa smo promenili,bubnjeve programiramo u fruti lupsu...bla bla,svirke nismo imali

to ti je to
da,taj prvi demo se zvao sHITS
a ovaj sad No life"
 
Pa dobro, ako sebe ne shvataju ozbiljno, ko će drugi da ih shvati? Ko uopšte sluša takve bendove? Šta serem, ko uopšte sluša krast? I neverovatno je to kolko loš majk može da pokvari bend! Ti Kinezi zaista nemaju dušu! I grota mi je kolko kod ovakvih bendova tolko i kod blek metal i ostalih metalika što se tekst uopšte ne čuje i ne razume zato što je obično mnogo do jaja! Pogledajte tekst:
 
 Kapitalizam,feudalizam
Demokratija,birokratija
Nacizam,patriotizam
Sve u kurac,sve na kurac

'Ajmo! Anarhija!
'Ajmo! Anarhija!

Gazde,politicari,paraziti
Sve cemo ih zgaziti
Smrt drzavi i kapitalizmu
Okrenimo se anarhizmu

'Ajmo! Anarhija!
'Ajmo! Anarhija!

Resenje problema - Rusenje sistema!
 

 
Nije nešto umnobolan i ne pristaje melodiji od koje očekuješ zombi apokalipsu i greota je što se čuje. NEMA MESTA GROLU U PANKU! Doduše, ova dvojca nazivaju sebe Grindom ali ko ih jebe- šta oni znaju! Načuljite uši- slušajte pažljivo!
 
 
Likovi se barem dobro zezaju! Uostalom, imaju oni i duže pesme od 30 sekundi i evo vam čujte!
 

Komentari

DOWNLOAD LINK

Propasnik | 16/08/2012, 20:24

http://www.mediafire.com/?sodb6sm7eno0doj

jesboligakuracrekords

betmen | 03/06/2012, 07:38

kakvi carevi

Pro-past

NIJE | 01/06/2012, 17:56

Ma daj ne serite bre vise, Pro-past i Picvajz su do jaja bendovi (mada je Pro-past vise kao projekat). Jebo hipstere zasto ih pominjete u svakom clanku!?! Ovaj nacin pisanja pocinje da me nervira. Razumem ja ironiju, sarkazam i sve ostalo, ali zajebite malo sa tim... Neko bi mogao da pomisli za ovako divne ljude da su kreteni neki. A zapravo su najjaci likovi koje ja poznajem!

Ipak, nije los clanak, ko ga razume na pravi nacin.

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb