Pank (ne)kultura

Pičvajz

hcpunkerka | 24 Maj, 2012 23:10

pičvajz!

Njihov debi demo debil album "Sam protiv svih" možete da skinuti na ovoj lokaciji:  ovdena klikneš

 

Rispekt za momke zato što su iz nijednog drugog grada do Brusa! Ej! Zamisli da si ti iz Brusa! I ako zvuče sjebano kao da su od pre Hrista poprilično su sveži- imaju godinu dana i s obzirom da je sad maj- 5 meseci! Taaako su old school! S obzirom da ih niko ne voli i da nisu imali neke bitnije nasupe postoji mogućnost da ih zavole hipsteri. Pardon, imali su bitnije nastupe- nastupali su jednom pred komšinicom kad je bila dolazila na kafu i da- žena je pobegla! Šalu na stranu- svirali su fenomenalnih 2 puta! Hej!

Prvi put: Beše to u Aleksincu na festivalu Župstok što mi se čini kako laž zato što Župstok nije u Aleksandrovcu. Hteli su da ih biju zato što su bili mnogo gej.

 

Fotografije publike nema zato što publike nije bilo. No druga svirka je imala publike zato što su svirali i Mrka Kapa i niko drugi do DEPONIJE! Ko god svira s Deponijom je faca zato što je Deponija faca za sve nas! Druga svirka beše u Kruševcu gde su onesvestili pevača Mrke Kape zato što su bili ljubomorni jer Mrku Kapu zapravo neko voli. Reče mi basista da ubacim i to da su ih murjaci rasterali s mesta zločina čisto da se vidi kako su opasni.

Jedno vreme čak i nisu svirali zato što je gitarista razbio gitaru sekirom pa su morali da pozajeme ovo sranje Moja gitara (behringer - el toro- ko se razume zna o kakvim mukama pričam). U procesu proizvodnje su još dve pesme - Pičvajz i Fuck the NATO ali o tom potom.

Bitno je da oni imaju bend i da imaju čime da se kurče i da muvaju devojke. Sasvim slučajno prave dobre pesme! Kada odgledate bend onako kolektivno- prvi koji će vam zapasti za oko jeste basista sa čudnom krestom na glavi. On je kao neki frontmen nešto i on je tu samo da pozira pošto, jelte, basisti se nikad ne čuju i biti basista samo je izgovor da budeš u bendu.Za mene je ovaj bend definicija čistog pankeraja. Uživajte!

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb