Pank (ne)kultura

Sid je bio pozer

hcpunkerka | 08 Jul, 2012 12:51

Sid pozira da je uhapšen

 

Citiraću Rotena: " ...Najveći broj ljudi zna Sida zna onakvog kakav je bio na heroinu. Zapravo, pre no što je duboko zaglibio u drogu, on je bio jedan od najzabanijih likova. Imao je sjajan smisao za humor : bleskast, veoma blag i istinski dovitljiv. Po mnogo čemu bio je kao kakav lik iz crtaća. Upoznali smo ga na jednom od koncerata. Počeo je da skače po podijumu, takozvana legenda pogo plesa. Sid je ustvari samo poskakivao, trudeći se da vidi grupu jer je bio zarobljene negde pozadi..."

Dakle, "Sid je bio pozer" -reče dečko koji ume da razmišlja svojom glavom, želeći da kaže da je Sid bio bunt ali nije znao protiv čega se bunio. Netačno. Roten se borio. Sid je bio haos na dve noge.Sid je bio svoj i zato postao simbol. I to nije tačno- Sid je slušao Roten, a postao simbol zato što je umro. Možda se Mirko istripovao zato što je provalio da se devojčice lože na njega (Sida). Ali devojčice će se ložiti na sve-od Slivne do Nirvane. I dal bi bilo toliko pankerki da nije bilo Sida?

A Nensi ga je uništila. Nensi je bila američka kurva dušla u Britaniju zato što ima jeftinije droge. Prvo se kačila na Rotena a ovaj se oterasio bede prebacivši je na Sida. Ona ga je i navukla na heroin. Bila je kurva. Popušila je automehaničaru na Sidove oči. Jel da da zvučimkao neka tračara? A u kurac!

Šta Exploited kaže na sve to?

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb