Pank (ne)kultura

Sid je bio pozer

hcpunkerka | 08 Jul, 2012 12:51

Sid pozira da je uhapšen

 

Citiraću Rotena: " ...Najveći broj ljudi zna Sida zna onakvog kakav je bio na heroinu. Zapravo, pre no što je duboko zaglibio u drogu, on je bio jedan od najzabanijih likova. Imao je sjajan smisao za humor : bleskast, veoma blag i istinski dovitljiv. Po mnogo čemu bio je kao kakav lik iz crtaća. Upoznali smo ga na jednom od koncerata. Počeo je da skače po podijumu, takozvana legenda pogo plesa. Sid je ustvari samo poskakivao, trudeći se da vidi grupu jer je bio zarobljene negde pozadi..."

Dakle, "Sid je bio pozer" -reče dečko koji ume da razmišlja svojom glavom, želeći da kaže da je Sid bio bunt ali nije znao protiv čega se bunio. Netačno. Roten se borio. Sid je bio haos na dve noge.Sid je bio svoj i zato postao simbol. I to nije tačno- Sid je slušao Roten, a postao simbol zato što je umro. Možda se Mirko istripovao zato što je provalio da se devojčice lože na njega (Sida). Ali devojčice će se ložiti na sve-od Slivne do Nirvane. I dal bi bilo toliko pankerki da nije bilo Sida?

A Nensi ga je uništila. Nensi je bila američka kurva dušla u Britaniju zato što ima jeftinije droge. Prvo se kačila na Rotena a ovaj se oterasio bede prebacivši je na Sida. Ona ga je i navukla na heroin. Bila je kurva. Popušila je automehaničaru na Sidove oči. Jel da da zvučimkao neka tračara? A u kurac!

Šta Exploited kaže na sve to?

 

 

Komentari

DŽANKOZA

Milord Molder Meklaud. | 13/07/2012, 21:07

Jebena, nadrogirana, britanska protuva. Lik koji je samo mučio bas gitaru i koji je završio onako kako sve jebene džankoze i treba da završe - mrtav. Svaka krpa nađe svoju zakrpu, a on je našao pravu. Ako je ona već bila drolja, on je dobro znao sa kim ulazi u vezu. To govori da nije imao poštovanja prema sebi, a verovatno mu nije ni bilo bitno, jer je poenta njegovog života (ha ha ha - živata, ha ha ha) bila da se nadrogira kao najgora britanska stoka. Zanimljivo je kako svi ti veliki pankeri (Sid i Konbejn) imaju afinitete ka droljama zbog kojih na kraju umru. Zanimljivo je kako su svi oni najgore narkomančine koje ne mogu da preguraju dan (vreme za čaj), ako ne pošmrču nedeljnu platu nekog afričkog radnika za pola dana. Stoka bahata.

Response to Emin blog(ili sta god)

Mk | 09/07/2012, 15:41

Paa,donekla si uspela da me ubedis da Sid mozda i nije bio pozer. Nego je nekim slucajem postao neko,totalno nezasluzeno(to sto je imao dobar smisao za humor ne znaci da je automatski zasluzio da bude zvezda).I da ti si prva od koje sam cuo nesto pametno u vezi njega, do sad je to uvek bilo "pa on se kul ponasao", "bas je sladak" "imao je muda "...i tako ti debilizmi :P mada opet tvrdim da osim sto je bio zanimljiva licnost, nema nikakav racionalan razlog zbog cega bi trebao da bude zvezda, jer jelte nije uneo nista novo i dobro u muziku(to sto je on svirao mogao je i bilo ko drugi) a cini mi se i da sam cuo da su na nekim pesmama drugi svirali bas deonice. Tako da je on pomogao Pistolsima cisto zbog nekog sarma, sto ga nikako ne cini zvbezdom ! Eto ti xDD

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb