Pank (ne)kultura

Ne mogu da imenujem ovaj članak, isuviše je raznolik, trebao je da se zove "nacizam"

hcpunkerka | 28 Januar, 2012 01:05

Nacizam - najgora ideologija koja može da se desi ljutskoj rasi. Barem ja tako mislim. Ne trebaš da osuđuješ ljude po tome kakvi su rođeni već šta su izabrali da budu. Kada bih išli u krajnost, onu svetu, ne bih trebalo da osuđujemo ljude uopšte, jer kada bih pogledali stvar iz njihovog ugla i kada bih imali njihovu prošlost, šta bih smo mi uradili? No, pustimo to, isuviše smo ljudi da bih dublje zalazili u tu temu.

Ja ne poznajem ni jednog nacistu koji je to bio pre nego što mu je neko isprao mozak. Gledali ste film "Šišanje"? I ja sam! I uticalo je na vas? Na mene jeste, uticalo je da ga još više zamrzim (nacizam) t.j. da shvatim da je pogrešan. Ali sviđa mi se gradacija kojom glavni lik postaje ozbiljan. Upravo zbog te garadacije, naša deca šišaju nulericu i čitaju Mein Kamp. Čini mi se da sam i ja preozbiljna sa svim tim politikama. Tek mi je petnaesta. Deca koja su se takođe rodila za vreme revolucije 90-ih okupljaju se u parku i piju i to je sve što vide od panka. Ja ne pijem i vidim pank kao filozofiju. I zato ne zamerite.

 

 Zašto jednostavno ne zajebemo svu tu politiku- svu tu ustajalu i dosadnu ideologiju, sve te glupe prisvojene stvaove. Zašto ne zajebemo sistem, ovog puta stvarno, a ne pozerski zato što dobro zvuči u pesmi!? Autoritet nam ne može ništa ako kažemo NE svi zajedno.

 

 Cilj vladanja je moć. Zašto ne bih smo zajebali sve to i počeli izpočetka? Hajde da vodimo ljubav a ne rat, ponovo!

Komentari

Ne znam sta da stavim ovde

Anarchy | 16/02/2012, 05:16

Da potpuno si upravu za sisanje. Ja sam skinhead, ali ne onaj istripovan na nacizam i ostale gluposti. Pravi skinhead predstavlja radnicku klasu. Tako da su po meni najnormalniji skinsi, po meni, su komunisticki skinhead-ovi. Posto malo je glupo da mrzis komunizam ako si radnicka klasa. Mada ja sam RASH skinhead, anarchy skins, citao sam tvoj novi clanak ja mislim, i pominjala si da skinhead-i nemaju nikakve veze sa anarhijom, ali pogresila si. Cisto sam te informisao nesto malo, sve u svemu nastavi da pises, umes da koristis reci. :)

Re: Ne mogu da imenujem ovaj članak, isuviše je raznolik, trebao je da se zove "nacizam"

ria1998 | 28/01/2012, 10:02

Slažem se s tobom u potpunosti. Ako malo bolje pogledaš,sve loše na svetu se dešava (dobro ne baš sve,ali veliki deo loših stvari) iz nekih političkih razloga. Lako je razdeliti planetu na države i državice, uvesti porez,štampati novac...ali ako ste na sebe prihvatili odgovornost da upravljate državom ONDA UPRAVLJAJTE NJOM PIZDA VAM MATERINA SELJAČKA!NE DAJTE DA VAM NAROD UMIRE OD GLADI!Ovo se odnosilo na političare. Zašto naši mladi idu u razne amerike, engleske,francuske...jesu njihova govna prefinjenija od naših? Ne,ali su zato umotana u celofan da liče na slatkiš. Srbi su,velikom većinom,glup narod. Bez uvrede za ove koji ne pripadaju velikoj većini. Izvini što sad serem i skrećem s teme,ali sam danas nešto nervozna.

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb