Pank (ne)kultura

Kako napraviti pesmu kao u Explited

hcpunkerka | 25 Avgust, 2013 13:41

Pre svega što treba je da imate pevača, bubnjara, gitaristu, basistu ili voditelja vesti. Njih možete da nabavite na lokalnom buvljaku ili da kupite na kupujem-prodajem.com a voditelja vesti nađite na birou, tamo ih imate punk kurac.

Korak 1.) Prvo kako treba da počinje pesma jeste da pustite novinara da pročita neku vest. Ako hoćete da vaša pesma postane hit, odsečite novinaru ruku i onda snimite to kao uvod.

Korak 2.) Izaberite temu. Naslov pesme je ujedno i refren koji će biti ponavljan nekoliko puta. Ovog pravila morate strogo da se držite. Naslov mora biti od dve reči i da govori neku tipičnu pank frazu. Ako niste sigurni da je naslov dovoljno HC u njega stavite reči poput "fuck" ili "shit". 

Korak 3.) Pustite gitaristu i bubnjara da rade svoj posao. Prvu stvar koji je taj gitarista svirao nakon što je naučio barre chord jeste pank. A i bubnjar prvi put kad je seo za bubnjeve pokušao je da svira taj hc pank ritam. 

Korak 4.) Razbesinite pevača. Izujte ga i lupite mu mali prst u nogu od astala. Za bolji efekat napijte ga kad već nemate tekst. On će da mrlja nešto što zvuči na reči onako besan i to će biti dovoljno.

Eto, sad znate kako da napravite pesmu  kao u Exploited.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb