Pank (ne)kultura

.

hcpunkerka | 09 Novembar, 2012 23:13

                Mogu vam slobodno i otvoreno reći da mi se ne sviđa današnji način razmišljanja! Svi gledaju svoja posla. Sa punim pravom mogu da vam kažem da pušite kurac! Pušite kurac kada se već ne trudite da budete nešto više od još jedne jebene cigle u zidu! Zato što vas ništa ne pokreće! Jebite se zato što ste ograničeni i prosti! Zato što nemate volje da osmislite sopstveni dizajn idealnog života! Žrtve sistema! Svi ste vi jedinstveni- kurac moj! Ponudila sam vam priliku za nešto drugačije: "izvolte gotovo na tanjiru, sve lepo poređano i ukrašeno, poslužite se!" i dobijala odgovore poput: "ma ko će da te posluša" ili "niko to više ne radi". Moj grad broji 75 000 stanovnika od kojih 10 slušaju pank, troje sviraju u bendu a jedan hoće da uradi nešto (ambicioznost je mana). Mislim da mi je pun kurac i vas i vaše svakodnevnice i svega! A pogotovo vaših obaveza! FAK JU!

Komentari

Post scriptum

Post scriptum | 15/11/2012, 01:16

Dušo, ne živiš u gradu već u selu, jer Požarevac nije ništa drugo do jedno malo veće selo. Mlada si još, kazaće ti se samo kad malo odrasteš. A kamo sreće da u Pozarevcu pank sluša toliko malo ljudi koliko kažeš, kamo sreće.

Re: .

anchie | 12/11/2012, 20:40

Dzaba sestro! Preusmeri se na mikrosvet i mikrookruzenje, a ako nemas istomisljenike tu, onda menjaj to okruzenje.. da, naterani smo, saterani u cose svog mikro kosmosa, pa koja zvezda zaluta, dobro je dosla... More, kad nas spici meteorcina i kapitalizam i socijalizam idu u qu(BIIIIIIP)rac...jedina nam nada sljivovica...

Re: .

Skrgz | 11/11/2012, 13:44

Grad je suvise tezak da bi ga pomerili oni koji su u kandzama greha.

Re: .

web dizajn | 11/11/2012, 00:57

Tražili smo kapitalizam, društvo koje je egoistično do maksimuma, zato nam i je tako, svi pušimo kurac :D

Re: .

gost | 10/11/2012, 15:02

slazem se sa svakim slovom!!!

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb