Pank (ne)kultura

Intervju o DJ Skemijevim sisama

hcpunkerka | 17 Oktobar, 2012 17:36

         Deejay Skemy je di džej koji se mnogo loži na muziku. Uradio je mnogo žurki i stvarno ne znam koj sam mu kurac tražila intervju al ajde. Njegovu muziku možete čuti OVDENA. Evo šta on ima da kaže:

 

E: Dakle, ti si dižej, kada si počeo da se baviš sa svime time?

DJ Skemy:  Slušao sam u početko rock ali sam posle čuo PSY muziku u kojoj se dosta rokera pojavljuju izvodeći techno muziku gitarama...i onda sam se zaludeo tom muzikom i počeo sam da kreiram svoju muziku raznim programima....dok je ta PSY muzika posle nekako počela sve slabije da se sluša kod nas u SRB...e onda sam prešao naravno na deep house....isto je tako bilo i sa tim... Nisam imao puno uspeha...E sada pošto je nastupila komercijalna house muzika, počeo i sam sa njom i za sada sve funkcioniše ekstra..već dve godine...

E: Šta te je najviše privuklo kod PSY-a?

DJ Skemy: Iskreno, zvuk gitare i naravno - bas koji je uskljađen... Dan danas slušam i dalje pojedine stvari kada imam time.

E: A deep hausom si počeo da se baviš zato što se slušala više kod nas ta muzika?

DJ Skemy:  Pa da ... Posle psy-a je sve nekako poslo tim deep muzikom....ljude je vise smorilo da slušaju tvrdu muziku.....i onda sam morao da krenem sa nečim što bi ih opustilo...sa PSY-om su uvek bili napeti.

E: Znači muzikom se baviš zbog ljudi?

DJ: Ne muzikom se bavim preee svega zbog sebe.smile "Music is my life"

E:  Koliko ti se sviđa i zbog čega baš haus muzika?

DJ: House....sama reč kaže -smile "house"(kuća)... Pre svega jer je mnogo melodična, ima dosta vokala(a i ne mora),prija mozgu i naravno ljudi su happy smilekada je slupaju. Prosto i jednostavno "house" mozes i kući da slušaš i da ti prija. Ne razmišljaš ni o čemu. House je muzički stil elektronske muzike. Nastao je sredinom osamdesetih u Čikagu umiksavanjem disko muzike iz sedamdesetih i došao gde je i sada. smile

E: Ko su ti  uzori? 

DJ: Od psy muzike ovako: Skazi, Talamasca, Eskimo, Dino Psaras, Space Cat, GMS, Bizzar, Astrix. Hmmm... Ima ih baš - baš dosta. A od house: Carl Cox, Junior Jack, Fetboy Slim, Gueta... Što se tice nove muzike, nemam pojma, ali ima ih baš dosta. Dali kakav vokal ima znači izuva, a Melicia ima još bolji. smileNaježim se kada čujem, a obe s cure. http://youtu.be/kysXoqwloYY Ovo je Melicia, ali live je vrh. Eee takva treba meni jedna....samo za vokal! Znači ovo je muzika...samo sto to više niko ne sluša...a ja ludimmmm za ovim! smileNaježim se ceooo kada god slušam... Za muziku i živim i sa muzkom ima da umrem! smile

E: Šta je onda muzika?
 
DJ:  (pauza)
Muzikа je umetnost stvаrаnjа uređenih odnosа između tonovа. Muzikа imа tri osnovnа elementа: melodiju, ritаm i hаrmoniju, po meni e sada a za mene je da ostavi takav trag u nama. Da nas pokrene? Da nas usmeri? Da se pronadjemo? Da se radujemo? Da volimo? MUZIKA JE SVE! smileO njoj bi mogao da pišem ceo život.
 
E: I da privedemo intervju kraju, šta imaš da poručiš široj javnosti koja će ovo da pročita?

DJ: Ništa naručito......jednostavno "muzika je život". Bez nje se ne može. smileKo je razume shvatiće, a ko ne - živeće u tami.

E: A šta je sa sisama?
                                                                               ...
 
 
 

Komentari

11111

steramtigamicin | 20/11/2012, 06:08

Buljaška muzika i buljaški intervju.

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb