Pank (ne)kultura

Neuspeli Abortus

hcpunkerka | 16 April, 2012 11:00

Neuspeli Abortus je prvobitno bio anarho-feministički-mamojebački-hardkor-pank bend i to je sve bilo dok je Natalija pevala. Osnovan je kad i poznanstvo bubnjarke i mene. I cela ta priča je počela na krovu, za vreme prošlog letnjeg raspusta (leto 2011) kada smo nas dve imale jaku želju da pravimo pank bend. Onda se tu našla i Natalija iz Petrovca s kojom sam se upoznala preko društvene mreže i tako smo počele sa dogovaranjem. Krajem januara imale smo prvu probu Nata i ja gde smo napravile hit Wish You Were Dead:

Razlog zašto nema bubnjeva u ovoj pesmi je taj zato što je Mica bubnjaraka- u toku dva dana- imala samo 15 minuta probe -dovoljno da čuje pesmu. I onda smo imale ogromnu pauzu dok meni nije počelo dupe da gori mesec dana pred majsku gitarijadu. Nata je iz Petrovca što je na sat vremena autobusom od mesta gde održavamo probe- preveliko cimanje. Odlučile smo da otpustimo Natu i ubacimo veoma neiskusnu Anitu koja gori od želje da peva u bendu- koja peva u školskom horu ali nikada nije držala mikrofon do probe na sledećem snimku. Za prolećni raspust smo počele da se cimamo. Prolećni raspust traje svega nedelju dana a bubnjarka ide u Pizdu Materinu u školu tako da ne možemo da imamo probe kad nam se prohte. Bili bi smo mi mnogo do jaja bend da imamo uslova. No, sve u svemu- imale smo probu sa svemoćnim bendom Sunovrat i to svega petnestak minuta gde smo napravile, uvežbale i snimile ovu pesmu:

Od Anitinog dolaska- više nismo anarho- feministički -hardkor pank bend već crust-hardcore-daj šta daš-punk bend zato što Anita nikad nije ni slušala pank.

Planiramo da napravimo još jedan hit i dišemo samo da bi svirale na gitairjadi ali o tom potom- ni kad ne znaš šta će se sutra desiti.

 

Komentari

Re: Neuspeli Abortus

Nikola KG | 03/05/2012, 16:37

Simpaticno! :D

Re: Neuspeli Abortus

hcpunkerka | 16/04/2012, 12:44

Korigovala sam te :) Ti mnogo ekstra pevaš i to stoji. Ma zvaćemo te da nam budeš specijalan gost kad god budeš mogla ^^

Re: Neuspeli Abortus

NataPrinceza | 16/04/2012, 09:54

A sto isproziva Pirketa i mene? :(
I nije istina da nisam htela da radim nego me tata Boba zajeb'o za tu jednu probu. :(
Nista, otera me ti u kurac, al kad budem pevala Habaneru u Narodnom pozoristu, poslacu ti kartu. Besplatno. ^_^

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb